Hitri kontakt

MDI VELENJE Kersnikova cesta 13, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 46 68
mdivelenje.40@gmail.com

Novice/obvestila MDI Šaleške doline Velenje

Odbor invalidov Šoštanj – delni občni zbor 2008

0 Komentarji
966
10 mar 2008

Odbor invalidov Medobčinskega društva invalidov Šoštanj se je v začetku marca sestal na delnem občnem zboru katerega se je udeležilo 74 članov. Za popestritev so nastopili učenci Osnovne šole Šoštanj, ki so na temo invalidnost narisali slike in napisali spise. V zahvalo ob tej priložnosti jim je predsednik MDI Šaleške doline Velenje razdelil Priznanja in knjižne nagrade. Enega od spisov pa so tudi prebrali-Svetlo življenje v temi.

Odbor invalidov Šoštanj je eden od treh odborov MDI Šaleške doline Velenje in šteje preko 400 članov. Za delovanje odbora med ostalim skrbijo tudi poverjeniki, ki uspešno povezujejo krajevne skupnosti občine Šoštanj. In prav njim gre tudi zahvala za dobro delo delovanje  Odbora.

Poročilo o delovanju odbora je podal predsednik odbora Anton Plešnik.

Obcni-zbor-IO-Sostanj-2009_0070

Delo v preteklem letu je bilo uspešno saj smo realizirali vse naloge, ki smo si jih zadali, stalnica našega programa pa je medsebojno druženje, kulturne in športne dejavnosti kar pripomore k boljšemu psihofizičnemu počutju članov. V lanskem letu smo se udeležili; tradicionalna srečanja na Kopah, Boču in Logarska dolina. Izvedli vsakoletni izlet in Martinovanje, letovanja v toplicah. Nismo pa pozabili na bolne in starejše člane našega odbora med letom, posebej pa še ob koncu leta v svojem poročilu poda predsednik Odbora Anton Plešnik.

Za razvedrilo, druženje in športno dejavnost je odbor organiziral predvsem dva dogodka .

Ravne, tekmovanje v pikadu v Zavodnjah pa tekmovanje v štirih disciplinah, in udeležba na avto Rall-yu, ki ga organizira MDI.

Obcni-zbor-IO-Sostanj-2009_0054

Predsednik MDI Valter Golob čestita k uspešnemu delu odbora, nakaže smernice delovanja društva, povezava Odborov in Aktiva o nadaljnjem delu med katerimi je tudi 40. obletnica delovanja MDI-ja. MDI je eno od najštevilčnejše in tudi naj aktivnejše društvo na zvezni  državni ravni, kar se odraža na dobrem sodelovanju .

Zahvaljujem se za sodelovanje in obilo uspeha v nadaljnjem delu.

0.0
Zadnja posodobitev: marec 10, 2008 12:00
Sorodne Novice: VABILO NA 38. PLANINSKI DAN INVALIDOV 2023 TRADICIONALNO ŠPORTNO TEKMOVANJE INVALIDOV V KEGLJANJU - V POČASTITEV PO POTI IVX. DIVIZIJE - Slov TRADICIONALNO ŠPORTNO TEKMOVANJE V KEGLJANJU-V POČASTITEV OBČINE ŠOŠTANJ 21.10.2019 REDNI LETNI DELNI ZBOR ČLANOV SILVESTROVANJE ODBORA INVALIDOV VELENJE 2018 Tradicionalno tekmovanje invalidov v kegljanju, Šoštanj, 15.10.2018 MEDNARODNO SREČANJE INVALIDOV Z RAZSTAVO ROČNIH IN UMETNIŠKIH DEL 34. PLANINSKI DAN INVALIDOV NA KOPAH, 4.8.2018 20. REVIJA INVALIDSKIH PEVSKIH ZBOROV-TRBOVLJE 218 51. SREČANJE INVALIDOV PO POTEH XIV DIVIZIJE-Slovenj Gradec 16.6.2018
ODBOR INVALIDOV ŠOŠTANJ

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..